Hoe verzorg je jouw citroenboom in ons klimaat?

Bestel de Allimone eCitroenkalender voor € 9,50 met persoonlijk advies € 16,00

Ciao Citroenliefhebbers,

Ben je net als ik tuk op de Citroen en benieuwd hoe je een gezonde Citroenboom met sappige Citroenen kunt krijgen?

Stel je eens voor een tuin met citrusbomen! Maak van jouw tuin of terras een Mediterrane oase. Waar bloeiende citrusbomen floreren, de bijen snoepen van de nectar van de bloesems en de vlinders dansen in dit citrusparadijs.

Wellicht vraag je je af hoe je dit kunt bereiken en heb je bijvoorbeeld vele vragen:
Waar en welke citrusboom kan ik het beste kopen?
Hoeveel water, voeding en zonlicht heeft mijn citrusboom nodig?
Waarom groeit de boom in een kuip of pot?
En wat is de beste locatie in de winter?
Wanneer groeien er vruchten aan de boom?
En wanneer zijn de citroenen rijp?
Gelukkig zijn er meer mensen met liefde voor citrusbomen en dat er veel behoefte is aan kennis.

eCitroenkalender

De eCitroenkalender is een eBook (46 p.) over de beste verzorging van jouw citrusboom. Je leest met welke basisbehoeften maandelijks rekening gehouden moet worden voor een optimale verzorging. De kalender bevat ook een quickscan die in een oogopslag de maandelijkse acties in een jaaroverzicht presenteert.
Voortaan weet je in elke maand wat je kunt doen om jouw gezonde citrusboom te laten groeien en bloeien en om sappige vruchten te plukken.

Persoonlijk advies citroenboom

Citroenboomverzorging
Merk je dat de conditie van jouw boom achteruitgaat kies dan voor persoonlijk advies om advies te krijgen hoe je de gezondheid van je boom kunt verbeteren.
Na het invullen van een vragenformulier en een aantal foto’s, bestudeer ik jouw citrusboom. Binnen een week ontvang je een adviesdocument van 5 pagina’s waarmee je aan de slag kunt en waarmee jouw boom er weer snel bovenop komt.

Nieuwe Citroenboom kopen
Je wilt een nieuwe citroenboom kopen, maar je weet niet welke soort of waar je deze kunt kopen. Op basis van jouw wensen, ontvang je een adviesdocument van 4 pagina’s met opties welke bomen er in een bepaald seizoen beschikbaar zijn met de prijzen inclusief de bijbehorende producten. Zo heb je in een keer een totaaloverzicht van de mogelijkheden en de aanschafkosten voor jouw nieuwe citroenboom.

Workshop citrusboomverzorging – ook online is mogelijk

Allimone geeft workshops citroenboomverzorging in de tuin of aan de keukentafel bij jouw of bij mij thuis. De workshop duurt ong. 2 uur. Je beschikt dan over de basiskennis om een gezonde citrusboom te verzorgen.

Het groeiproces van de fruitbomen en andere leuke citroenweetjes registreer ik op social media: deel, vind leuk en volg Allimone op Facebook Allimone, op Twitter Allimone en op Instagram Allimonemo daar plaats ik foto’s en korte video’s.
Op deze manier wil ik citrusliefhebbers inspireren met verzorgingstips en enthousiasmeren om hun eigen fruit te zien groeien.

Gezonde groet,

Monique
Allimone 🍋🌿

* De eCitroenkalender is vernieuwd en heeft een extra pagina met de leukste en nuttigste adressen in binnen- en buitenland *