Ik ben me ervan bewust dat ik hier op aarde ben om het leven te ervaren en om uit te vinden hoe ik in de magie van het leven kan zijn en mijn deel bij te dragen door bewustzijn te creëren voor de natuur.

Monique is schrijver van het Fruitorakel, de eCitroenkalender en de gids Eerste Hulp Voor Citroenbomen. Ze is citroenexpert, natuurcoach, tourmanager, business partner SeaOwls, tarotconsultant en fruitboomverzorger in de Botanische Tuin in Kralingen, Rotterdam.

Milaan, Italië was jarenlang mijn thuisbasis, waar ik leerde van een food journalist dat de Italiaanse keuken niet buiten citroenen kan. Daar is mijn liefde voor de citroen ontstaan. Het zaadje voor de website Allimone was gezaaid in 2012. Ik heb inmiddels vele enthousiaste citroenliefhebbers blij gemaakt met de Allimone eCitroenkalender en het geven van persoonlijk advies hoe een citrusboom in ons klimaat te verzorgen.
Mijn nieuwe gids Eerst Hulp Voor Citroenboom geeft antwoord op alle problemen van zieke citroenbomen en binnen 2 weken zie je resultaat.
Workshops Citroenboomverzorging geef ik ook regelmatig.

Het Fruitorakel was een vonk in mijn hart, een ingeving waarvan ik wist op dat moment dat het gemanifesteerd zou worden.

Met de inzichtkaarten maak je een intuïtieve reis in jouw eigen (denkbeeldige) idyllische levenstuin, die staat als metafoor voor jouw leven. Door je te verbinden met het fruit ondersteunen ze je met het krijgen van inzichten, bewustwording en met je kracht om te manifesteren op het gebied van gezondheid, liefde, natuur, relaties, milieu, werk en spiritualiteit.

In mijn leven heb ik burn-outs gehad, die een chaos creëerden maar ook een nieuwe structuur, waardoor ik een kwantumsprong heb gemaakt in mijn bewustzijn. In de natuur kwam ik altijd tot mezelf. Ik heb mijn gezondheid, geluk en overvloed gecreëerd en jij kan dit ook.

Het is tijd om je waarheid te leven, om in je scheppende kracht te geloven, om je verlangens, vaardigheden, opwinding, intuïtie en authenticiteit te vertrouwen … je zou niet zoeken als je weet dat het leven al volmaakt is en dat je dat zelf gaat ervaren!

Het begeleiden van personen met hun bewustzijnsontwikkeling en persoonlijke groei door middel van natuurcoaching en verbinding met de natuur is mooi om te ervaren. Hun eigen transformatie te mogen beleven en hun zelfvertrouwen te vergroten, zodat ze hun ware authenticiteit ontdekken. Dat kan al met een coaching traject in de natuur in combinatie met het Fruitorakel die jouw levensvragen zullen bevestigen.

Mensen zeggen over mij: ‘Je brengt me terug in mijn zijn’. En dat is ook het enige moment dat er is, het zijn, de ‘present’, het NU en de natuur helpt je daarbij.
Verbondenheid met de elementen in de natuur, maakt dat je heelt, dan voel je je vrij, een met je natuurlijke staat van zijn en met de natuur.

Tot ziens!

“In every walk with Nature, one receives far more than he seeks” – John Muir