essentiele olie citroenAl in de oude beschavingen van Egypte, India en China kende men de kracht van essentiële oliën. Deze lichte, vluchtige oliën bevatten de aromatische bestanddelen uit bloemen en bladeren van bepaalde planten. De soms indringende geuren hebben invloed op je stemming, op de geestelijke veerkracht en brengen een prettige sfeer in huis.

Bijzonder aan essentiële oliën is dat ze op allerlei manieren te gebruiken zijn. Op een manier die je zelf plezierig vindt. Bijvoorbeeld in een warm bad of onder de douche. Je kunt daarmee een wellness omgeving creëren in je badkamer.

Of als bestanddeel van een huid-, of massage-olie. Een paar druppeltjes op je hand masseren en daarmee meteen de geur inademen, dit werkt direct positief op je gemoedstoestand. Gebruik de olie in combinatie met een beetje water in een aromalampje, waardoor de aroma’s verdampen en in de lucht komen.

Wanneer je nare geurtjes in je huis ervaart, dan verdwijnt de geur met een paar druppeltjes in een aangename leefomgeving.

Holland & Barrett essentiële olie Citroen is eveneens toe te passen bij luchtweginfecties. Citroen is een sterke stimulans voor ons immuunsysteem, daardoor is de olie een goede hulp bij kou en griep. Citroen is fris, verheldert het denken en helpt bij de concentratie. Bovendien inspireert de geur en helpt bij creatieve processen. Gebruik de Citroengeur dus tijdens het werken en studeren.

Deze pure, kwalitatieve olie is net als vele andere essentiële oliën makkelijk online verkrijgbaar bij Holland & Barrett.

Een bezoek brengen aan één van de vele winkels is uiteraard ook een optie, daar kun je je goed laten adviseren welke geur momenteel het beste bij je past.

Wees eens zo nieuwsgierig naar wat geur met je doet. Met een mooi aromalampje erbij is het een pronkstuk in je interieur. In een paar minuten breng je de natuur in je huis.