aveda_logo

De naam AVEDA is afgeleid van het Sanskriet en betekent ‘all-knowledge’. AVEDA is gebaseerd op de Ayurveda filosofie; de traditionele Indiase geneeskunde. Een filosofie die uitgaat van de holistische benadering dat lichaam, geest en ziel met elkaar verbonden zijn en waarbij evenwicht de basis vormt. Alles in het leven is met elkaar verbonden; lichaam, geest en ziel zijn één. Het verzorgen van zowel de innerlijke als uiterlijke mens door middel van aanraking en aroma leidt tot een betere balans. AVEDA speelt hier met haar producten en behandelingen continu op in.

De kunst en wetenschap van pure bloemen- en plantenextracten zijn de essentie van Aveda. Hun schoonheidsproducten omvatten de levenskracht van planten en pure essentiële oliën. Hun oplossingen en adviezen zijn zo sterk dat ze ze Purescriptions™ noemen. Gespecialiseerd in Hair Care bieden ze nog andere producten op basis van planten – Skin Care, Body Care, Make-up, Pure-fume™, Aroma’s en Lifestyle – allemaal professioneel ontwikkeld, klinisch getest en vervaardigd met meeste respect voor de aarde. Hun professionele netwerk – bijna 7000 salons en spa’s wereldwijd – delen deze toewijding. Sinds de oprichting van Aveda in 1978 zijn hun producten ontwikkeld met respect voor de aarde en in harmonie met het leven.

Te bestellen via de website Aveda: connecting beauty, environment and well-being.

foto: Aveda

foto: Aveda

 

 

 

 

 

 

 

AVEDA body mist chakra-3 motivatie

Gecertificeerd organische lavendel, sparrenbalsem en Citroen.

De aroma bodysprays zijn uiterst zorgvuldig samengesteld met essentiële oliën op basis van de ayurveda – de eeuwenoude Indiase geneeskunde. Het in balans brengen van de chakra’s – de energiecentra van het lichaam – kan helpen om ons gevoel van welzijn te versterken. Na het ervaren van één van onze chakra’s, voelde 83% zich meer in balans.