limonaia Villa CicolinaVilla Cicolina is een prachtige Villa uit het jaar 500, ooit een buitenverblijf van adellijke families uit Toscane.

In 2000 werd het gekocht door Andrea en Angela, twee reizende artsen, die besloten om het te verbouwen tot een klein relais. De herstructurering van de villa is geïnspireerd op Afrikaanse lodges, waar de natuurlijke elementen, de behuizing en het comfort samenkomen in perfecte harmonie. Een mooie fontein staat in een kleine Italiaanse tuin en een kleine kapel biedt ruimte voor reflectie. De spectaculaire ligging van het zwembad is adembenemend, wanneer het water zachtjes klotst over de rand en samensmelt met de Toscaanse heuvels in de verte.

In de Limonaia is het mooie restaurant van Villa Cicolina gevestigd, waar elke avond de chef-kok een typisch Toscaans menu voorbereidt. Elegantie en verfijning komen tot uiting in de inrichting van kamers/suites en hebben een oppervlakte van tenminste 40 m² en zijn van alle moderne gemakken voorzien.

Dit alles maakt Villa Cicolina een prachtige en magische setting voor een onvergetelijke vakantie en maakt uw bruiloft of feest een uniek en onvergetelijk evenement.

Villa Cicolina

Villa Cicolina